Υπάρχουν 120 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-24 από σύνολο 120

Ενεργά φίλτρα

Τα αμινοξέα Bcaa

Τα αμινοξέα είναι μικρά βιολογικά μόρια που αποτελούνται από μεγαλύτερες μονάδες που είναι πρωτεΐνες. Ο οργανισμός αποκτά τα απαραίτητα αμινοξέα για την πέψη των πρωτεϊνών των τροφίμων. Αυτή η διαδικασία, ωστόσο, είναι αργή και δαπανηρή. Επομένως, σε ορισμένες φυσιολογικές καταστάσεις, η ταχεία αναπλήρωση των αμινοξέων γίνεται απόλυτη αναγκαιότητα!

Οι μυϊκές πρωτεΐνες χωρίζονται σε αμινοξέα από ένζυμα που καταστρέφουν τις πρωτεΐνες έως ότου αυξηθεί το επίπεδο ελεύθερων αμινοξέων τους. Οι υψηλές συγκεντρώσεις ελεύθερων αμινοξέων στα μυϊκά κύτταρα στερούν τα ένζυμα της καταβολικής δραστηριότητας. Μπορείτε να αυξήσετε τα επίπεδα των ελεύθερων αμινοξέων στα μυϊκά κύτταρα και μπορεί να εμποδίσει τον καταβολισμό με την κατάποση δισκίων υδρόλυσης πρωτεϊνών. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες είναι μόνο εργαστηριακά αφομοιωμένες πρωτεΐνες - διασπασμένες σε αμινοξέα. Οι υδρολυμένες πρωτεΐνες ενεργούν αντικαταβολικά και αναβολικά (βελτιώνοντας την ισορροπία του αζώτου συν) και επιταχύνουν την αναγέννηση μετά τη θεραπεία. Από την άλλη πλευρά, μερικά αμινοξέα, που παράγονται κυρίως από υδρολύματα πρωτεϊνών ορού γάλακτος, παρουσιάζουν ορμονική δραστηριότητα - εντείνουν τον αναβολισμό, αυξάνουν την κατανομή του λιπώδους ιστού, ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνουν την υπερφόρτωση.

Τα αμινοξέα του ορού γάλακτος χρησιμοποιούνται πιο συχνά πριν και μετά την άσκηση, κατά την κατάκλιση και μετά από ξυπνήστε, για να μειωθεί ο καταβολισμός του στρες και της μετά την απορρόφηση (τη νύχτα). Εάν τα αμινοξέα BCAA χρησιμοποιούνται ταυτόχρονα με τα συμπληρώματα τυρογάλακτος, τότε τα αμινοξέα του ορού γάλακτος χρησιμοποιούνται πριν από τα γεύματα για να συμπληρώσουν τα αμινοξέα στο γεύμα.