Kaged Muscle Amino Synergy 30 serv + Caffeine

32,61 €

Μάρκα Kaged Μυscle
MADE IN USA

Αμινο Synergy KagedMuscle 30 Serv

Arome
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Μια νέα γενιά των αμινοξέων υποστηρίξει μυών Μύες Αμινο Συνέργεια Kaged 30 Serv
προέλευσης που έχουν υποστεί ζύμωση ΕΑΑ και vegan
προάγει την υγιή μυ
υποστηρίγματα μυϊκής πρωτεΐνης σύνθεση
φυσικά αρώματα για γεύση εκπληκτικό
Αμινο Synergy 30 υπηρεσία Kaged από Μύες είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εξελίξεις bodybuilding σφαίρα της επιστήμης. Όταν πιέζετε το σώμα σας στο μέγιστο κάθε μέρα, σας αξίζει την υψηλότερη ποιότητα αμινοξέων που μπορείτε να πάρετε για να τροφοδοτήσει τις προσπάθειές σας και αυτό είναι ακριβώς αυτό που παίρνετε με την τελευταία καινοτομία από το μυ Kaged. Αμινο Synergy είναι μια προηγμένη φόρμουλα των απαραίτητων αμινοξέων (ΕΑΑ) με ουσιαστικά το πλήρες φάσμα, το οποίο παρέχει υποστεί ζύμωση ΕΑΑ και vegan φιλικό.
Αμινο Μύες Συνέργεια Kaged
Γιατί θα πρέπει να έχετε αμινοξέα;
ΑΜΙΝΟΞΕΑ, τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, είναι πρωτεΐνες σε μορφή καθαρότερη μορφή του. Είναι πρωτεΐνες που αντιπροσωπεύει το 20% του σωματικού μας. Πρωτεΐνη παίζει έναν κρίσιμο ρόλο σε πολλές βιολογικές διεργασίες, που σχηματίζουν βασικά συστατικά των μυών και των κυτταρικών μεμβρανών και είναι απαραίτητα στο μεταβολισμό.
Sintezarea αποκτούν αμινοξέα από το σώμα τους (μη απαραίτητα αμινοξέα) ή με κατάποση τους (αμινοξέα) σε τρόφιμα, ποτά και συμπληρώματα. Το σώμα σας δεν μπορεί να κάνει τα απαραίτητα αμινοξέα - πρέπει να λαμβάνονται από τα τρόφιμα και τα συμπληρώματα. Επομένως, είναι τόσο σημαντικό ώστε αθλητές και bodybuilders να καταναλώνουν ένα υψηλής ποιότητας αμινο πηγές οξέος όπως Amino Synergy.
Δεν είναι όλα τα αμινοξέα είναι τα ίδια!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα τα αμινοξέα είναι ίσοι, Kaged των μυών έχει δεσμευτεί να παρέχει προϊόντα ποιότητας και δεν υποστηρίζονται από την επιστήμη για να βοηθήσει τα άτομα να οδηγήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής και πάντα να θέσει την ποιότητα πάνω από τα κέρδη. Διατύπωση ένα υψηλότερο επίπεδο και προσφέρει αθλητές μόνο αγνά προϊόντα ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Με δεδομένη αυτή τη δέσμευση για την ποιότητα, Μυϊκή ομάδα Kaged πρότεινε να αναπτυχθεί σκευάσματα αμινοξέων κορυφή που θα σας βοηθήσουν να πάρετε το σώμα σας στο επόμενο επίπεδο.
Μύες Kaged
Με βάση τον ηγέτη τεχνικές δύναμη της βιομηχανίας ζύμωσης Kaged Μύες είναι σε θέση να παρέχει αμινοξέα και φυτών υψηλής ποιότητας που έχουν υποστεί ζύμωση. Στην πραγματικότητα, είναι η μέθοδος αυτή η οποία είναι ένα κρίσιμο διαφοροποίησης μεταξύ των περισσοτέρων αμινοξέων κορυφαία προϊόντα και τελευταίας γενιάς τύπου Amino Synergy.
Η ceAmino Synergy;
Vegan
φυσικές γεύσεις
Δεν τεχνητά χρώματα
γλουτένη
γούστα καταπληκτικό
αμινοξέα απαραίτητη ULTRA PREMIUM
Matrix AjiPure MP9 από Αμινο Synergy έχει σχεδιαστεί για να παρέχει όλα τα εννέα απαραίτητα αμινοξέα: L-Λευκίνη, L-λυσίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη, L-θρεονίνη, L-φαινυλαλανίνη, L-μεθειονίνη, L- ιστιδίνη και L-τρυπτοφάνη. Αυτό το αμινοξύ βοηθά την πρωτεϊνική σύνθεση μήτρα υποστήριξης; Για την προώθηση της υγιούς μυ, ενώ υποστηρίζει τη φυσική τους στόχους σας.
Πώς functioneazaAmino Synergy προϊόν από το μυ Kaged προωθείται από τον Kris Gethin;
Υπηρεσία + καφεΐνη Αμινο Synergy 30 τυποποιείται με μια μήτρα εμπλουτισμένο με λευκίνη ΕΑΑ. MP9 υποστηρίζει mTOR μονοπάτι και την πρωτεϊνική σύνθεση σηματοδότησης. MTOR, ο στόχος της ραπαμυκίνης στα θηλαστικά ή είναι ο κύριος ρυθμιστής της πρωτεϊνοσύνθεσης. Αυτή η οδός έλεγχοι σηματοδότησης ισχυρή αναβολική και καταβολική σκελετικό μυ, που ρυθμίζουν μυϊκή υπερτροφία (ανάπτυξης) και απώλεια μυϊκής μάζας (διάσπαση). Αμινο Synergy προσφέρει ένα συνδυασμό των χώρων ΕΑΑ εμπλουτίζεται λευκίνη στην κατανομή των μυών βοηθούν στην καταπολέμηση και την πρωτεϊνική σύνθεση στήριξη, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα που εργάζονται σκληρά στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Αμινο Synergy 30 Serv
Βελτιώνει την πρωτεϊνική σύνθεση.
Αμινο Synergy είναι μια προηγμένη φόρμουλα, σχεδιασμένο για κάθε άθλημα που αποσκοπεί στην προώθηση και τη διατήρηση της σύνθεσης υγιή μυϊκών πρωτεϊνών. Εκτός από το MP μήτρα 9 αμινοξέα εντελώς νέες καινοτόμες φάσματος, αυτό παρέχει ισχυρή τύπου επίσης 500 mg της σκόνης του νερού καρύδας.

Αυτή η καθαρή φόρμουλα δεν περιέχει αρώματα τεχνητά και χρώματα, χρησιμοποιεί έναν αποκλειστικό συνδυασμό των συστατικών και της τεχνολογίας αιχμής, για ένα ευέλικτο, εξαιρετική γεύση, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Όπως όλα Kaged Μύες, ποιότητα, την καθαρότητα και η σύνθεση είναι εγγυημένα 100%. Ξέρετε μπορείτε να πάρετε ό, τι καλύτερο από Kaged αγώνα.
Διατροφικές Πληροφορίες:

30 μερίδες + καφεΐνη
σερβίρισμα 1 γραμμάρια cupa6.2
συνολικά μερίδες 30
θερμίδες 30
συνολική carbodydrati 2 γραμμάρια
συνολική ζάχαρη 0.5 γραμμάρια
AJIPURE MP9 ΟΛΓ MATRIX 3 γραμμάρια
L-λευκίνη, L-Λυσίνη Acetate, L-Βαλίνη L-ισολευκίνη, L-Θρεονίνη
L-Φαινυλαλανίνη, Ι_-μεθειονίνη L-ιστιδίνη, L-τρυπτοφάνη
Νερό καρύδας Σκόνη 500 mg
PurCaf Οργανικά καφεΐνη 124 mg
100903

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ean13
852253007929

Reviews (0)

Related products