Universal Nutrition Animal Pump Pro 20 μερίδες

  32,00 €

  Μάρκα: Universal Nutrition

  MADE IN USA

  Arome
  Ποσότητα
  Χωρίς απόθεμα

  Formula Οικουμενική αντλία ζώων Pro σχεδιάστηκε από τον John Jewett IFBB Pr μια συνέργεια των συστατικών να χρησιμοποιούν αποτελεσματική δόση για να μεγιστοποιήσετε την άντληση απόδοση και την εστίαση στο γυμναστήριο. Δημιουργήσαμε το Animal Pump Pro είναι επίσης δωρεάν κίνητρο για όσους ευαίσθητα στην καφεΐνη, αλλά εξακολουθούν να θέλουν όλοι οι επιδόσεις, την ανάκτηση και τη συγκέντρωση των οφελών της προηγούμενης εκπαίδευσης. Ρίξτε μια ματιά στα συστατικά που θα αναλάβει την κατάρτισή σας στο επόμενο επίπεδο:

  Blend volumizing και άντλησης:

  Μηλική κιτρουλίνη : είναι ένα αμινοξύ και μια πιο αποτελεσματικό μέσο αύξησης της L-αργινίνης στον ορό από τη λήψη L-αργινίνη μόνη της, γεγονός που αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου ΝΟ. Με τη βελτίωση της ροής του αίματος στον μυ του έργου, κιτρουλίνη μπορεί να μειώσει την κούραση, την ικανότητα αύξηση εργασία και τη δύναμη.

  Nitrosigina: ένωση πατενταρισμένο που αποτελείται από πυριτικής αργινίνης ινοσιτόλη συνδεδεμένη. Nitrosigina μπορεί να αυξήσει την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου από 5 φορές πιο αποτελεσματική από την αργινίνη μπορεί να μειώσει δεικτών μυϊκής βλάβης στην κατάρτιση και μυών μεταβολικό προϊόν μπορεί να αφαιρεθεί. Silicon, ένα συστατικό του Nitrosiginei αποδείχθηκε να αυξηθεί η αντοχή και την ευελιξία των αρτηριακών τοιχωμάτων, που οδηγεί σε βελτιωμένη ροή αίματος και την καρδιαγγειακή υγεία.

  Hydromax : α πατενταρισμένο πολύ συμπυκνωμένη μορφή της γλυκερόλης που μπορεί να αυξήσει την αντοχή κατά τη διάρκεια της άσκησης αποτρέπει μειωμένη αντίσταση. Εξαιρετικά οσμωτική και να αυξήσει τον συνολικό όγκο του νερού υπερκορεσμένα μυϊκών κυττάρων, προωθώντας μια πληθωρισμός άντλησης κύτταρα. Αυτό θα βελτιώσει την πληρότητα των μυών και την αγγείωση. Η γλυκερόλη μπορεί επίσης να διαδραματίσει ένα ρόλο στην ρύθμιση της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια υψηλών θερμοκρασιών.

  Η κρεατίνη Μονοϋδρική : η αποδεδειγμένη ergogenic ενισχύσεις για επαγγελματική εκπαίδευση έρευνα απέδειξε τη δύναμη. Η κρεατίνη παρέχει μια πηγή φωσφορικών για την παραγωγή ATP, βελτιώνοντας την αντοχή, τη δύναμη και την μυϊκή μάζα κέρδη. Επίσης, μία ωσμωτικά δραστική ένωση με την ικανότητα να αντλούν νερό σε μυ, αυξάνοντας διαδοχικά την επίδραση άντλησης των διόγκωση των κυττάρων.

  Ενέργεια και Focus Blend :

  Άλφα-GPC : Η ικανότητα να διασχίσει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και να παρέχει χολίνη, η οποία μπορεί να προωθήσει το σχηματισμό της ακετυλοχολίνης. Η ακετυλοχολίνη είναι ένας νευροδιαβιβαστής που εμπλέκονται στην νευρωνική λειτουργία και μυϊκή συστολή. Αυξάνοντας τα επίπεδα ακετυλοχολίνης υπάρχει μια βελτίωση στη συγκέντρωση, γνωστική λειτουργία και την ικανότητα να παράγουν συσπάσεις των μυών ισχυρότερη.

  Ουπερζίνης Α : acetilcolinestersaza αναστολέα. Αυτή είναι μια χολινεργική ένωση που αποτρέπει την αποικοδόμηση της ακετυλοχολίνης στον εγκέφαλο. Με την πρόληψη της διάσπασης της ακετυλοχολίνης, ουπερζίνης Α μπορεί να βελτιώσει τα κίνητρα, τη συγκέντρωση και τη συγκεκριμένη εργασία.

  L-Τυροσίνη: αμινοξύ που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της νοραδρεναλίνης και της ντοπαμίνης. L-τυροσίνη, παρέχει την πρώτη ύλη για αυτές τις κατεχολαμίνες, η οποία έχει θετική επίδραση στην πρόληψη της νοητικής έκπτωσης κατά τη διάρκεια του οξέος στρες, καθώς και ό, τι βιώνεται κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

  ηλεκτρολύτες:

  Θαλασσινό αλάτι: χλωριούχο νάτριο, ένα κρίσιμο συστατικό για την ενυδάτωση του αθλητή. Το νάτριο είναι το μείζον ηλεκτρολύτης στο εξωκυτταρικό υγρό και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην πέψη, γνωστική λειτουργία και μυϊκή συστολή. Ακόμη και 2% απώλεια υγρών μπορεί να προκαλέσει μείωση στην απόδοση της άσκησης, έτσι ενυδάτωση είναι ένα από τα κλειδιά για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση.

  Διατροφικές πληροφορίες:

  Μέγεθος μερίδας:Δύο φλιτζάνια (19.01 g-22 g)
  πύλη20
  θερμίδες15
  σύνολο των υδατανθράκων4 g
  νάτριο170 mg
  κάλιο100 mg
  Volumizing πολύπλοκες και άντλησης
  κρεατίνης μονοϋδρική5000 mg
  κιτρουλίνη Malate4000 mg
  Γλυκερίνη 65% σκόνη (με τη μορφή του Hydromax)3000 mg
  Πυριτικής αργινίνης ινοσιτόλη σταθεροποιημένο (όπως nitrosigina)1500 mg
  Matrix ενέργεια και εστίαση
  L-τυροσίνη2000 mg
  L-άλφα Glicerilfosforilcolina600 mg
  (Η Alpha GPC50% σκόνη
  Huperzine Α100MC
  (Από Huperzia Serrata Εξαγωγή (πλήρης γρασίδι))
  ηλεκτρολύτες400 mg
  Θαλασσινό αλάτι
  101197

  Reviews (0)

  Related products