Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 κιλό
  • Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 κιλό

Kevin Levrone Anabolic ISO Whey 2 κιλό

59,00 €

Μάρκα Kevin Levrone

Κατασκευασμένο στην ΕΕ

Arome
Ποσότητα
Χωρίς απόθεμα

Ο Kevin Levrone Anabolic ISO Whey αντιπροσωπεύει μια επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο σχηματίζεται η πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Το Kevin Levrone Anabolic ISO Whey, το οποίο προέρχεται αποκλειστικά από την απομόνωση ορού γάλακτος, προσφέρει απαράμιλλη καθαρότητα 85 g πρωτεΐνης ανά 100 γραμμάρια προϊόντος. Αυτή η πλούσια πρωτεΐνη, καθώς και η αναβολική ανάπτυξη των εξαιρετικά βιοδιαθέσιμων αμινοξέων, δημιουργεί ένα φυσιολογικό περιβάλλον για σοβαρή ανάπτυξη.

Το Anabolic ISO Whey περισσότερο από μια φόρμουλα που πληροί μόνο μια συνιστώμενη ημερήσια δόση πρωτεΐνης ποιότητας, εγχύθηκε η δεύτερη και τρίτη πιο περιζήτητη ένωση για ανάπτυξη μυών: 3000 mg μονοϋδρικής κρεατίνης και 500 mg D-ασπαρτικού οξέος. Αυτός ο ισχυρός συνδυασμός σηματοδοτεί ένα απαράμιλλο ορόσημο για τις πρωτεΐνες ορού γάλακτος στη σημερινή κορεσμένη αγορά. Η μονοένυδρη κρεατίνη από το Anabolic ISO Whey λειτουργεί για την αναγέννηση του ATP ενώ διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε μεγαλύτερη μυϊκή ανάπτυξη σε λιγότερο χρόνο. Το D-ασπαρτικό οξύ αυξάνει τα φυσικά επίπεδα των ανδρικών ορμονών για να μεγιστοποιήσει τα αναβολικά αποτελέσματα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσα άλλα 1000 mg ταυρίνης για να βελτιώσω τη ροή του αίματος και να σταθεροποιήσω το σάκχαρο στο αίμα, και τα δύο είναι επιτακτικά για το άνοιγμα ορμονικών πλημμυρών.

Μονοένυδρη κρεατίνη , η οποία είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής για αθλητές παγκοσμίως, με επιστημονικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Το εκχύλισμα Fenugreek είναι ένα φυτικό εκχύλισμα που αυξάνει την αναβολική κατάσταση του σώματος. Οι σαπωνίνες στεροειδούς μάραθου είναι πρόδρομοι στη σύνθεση ορμονών με αναβολικό αποτέλεσμα, επιπλέον, αυξάνουν την κατακράτηση αζώτου στο σύστημα, διεγείροντας έτσι τη σύνθεση πρωτεϊνών.

ταυρίνηείναι ένα μη πρωτεϊνικό θειικό αμινοξύ που εμφανίζεται συχνά σε ζωικούς ιστούς. Η ταυρίνη διανέμεται κυρίως σε σκελετικούς μύες, καρδιά, εγκέφαλο και αμφιβληστροειδή. Η ταυρίνη μπορεί να συντεθεί κατά τη διάρκεια εσωτερικών μετασχηματισμών στο σώμα από κυστεΐνη και μεθειονίνη, αλλά η ανανεώσιμη προέλευσή της δεν ικανοποιεί τη ζήτηση του οργανισμού για αμινοξέα. Έτσι, πρέπει να λαμβάνεται μέσω διατροφής. Η ταυρίνη έχει πολλές φυσιολογικές λειτουργίες. Ρυθμίζει τη συγκέντρωση ασβεστίου στο σώμα. Η ταυρίνη είναι νευροδιαβιβαστής και νευροδιαμορφωτής και είναι υπεύθυνη για την οσμορυθμιστική ρύθμιση. Συμμετέχει επίσης στο σχηματισμό χολικών οξέων και ρυθμίζει την πορεία της φλεγμονώδους αντίδρασης. Η ταυρίνη έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες προστατεύοντας τα μυϊκά κύτταρα από τις επιβλαβείς επιδράσεις των ελεύθερων ριζών, οι οποίες εμφανίζονται μετά από υψηλή ένταση και μακροχρόνια αερόβια άσκηση. Αυτό το αμινοξύ διεγείρει επίσης τη μεταφορά ενεργών στοιχείων στους μύες. Έχει επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, προστατεύοντας τους μύες από τις επιπτώσεις των ελευθέρων ριζών, δηλαδή το οξειδωτικό στρες που εμφανίζεται μετά από υψηλή ένταση και μακροχρόνια σωματική προσπάθεια.

Το D-ασπαρτικό οξύ DAA είναι ένα αμινοξύ που, σε αντίθεση με τα αμινοξέα που δημιουργούν πρωτεΐνη, έχει τη μορφή D και όχι στο L. Φυσικά, τα πρωτεϊνικά αμινοξέα υπάρχουν με τη μορφή L, αλλά ως αποτέλεσμα της μετατροπής στο σώμα, αυτά μπορεί να μετατραπεί σε σχήμα D. Το DAA έχει αποκτήσει δημοτικότητα ως ένα αμινοξύ που επηρεάζει τη φυσική παραγωγή ανδρικών ορμονών και, ως εκ τούτου, υπάρχει σε αναβολικά προϊόντα.

Το ISO Whey Anabolic formula είναι ένα ανώτερο σύμπλεγμα αναβολικών πρωτεϊνών ορού γάλακτος για αθλητές υψηλής απόδοσης.

Μια πρωτεΐνη ορού γάλακτος απομονώνει το WPI, δηλ. Ένα κλάσμα πρωτεΐνης ορού γάλακτος που υποβάλλεται σε μικρο και υπερδιήθηση, το οποίο επιτρέπει την επίτευξη του υψηλότερου βαθμού συγκέντρωσης πρωτεΐνης σε ένα προϊόν (πάνω από 90%) Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας BCAA, η οποία δεν είναι μικρότερη από 25 g ανά 100 g. Επιπλέον, δεν περιέχει υδατάνθρακες και λίπη. Η απομόνωση ορού γάλακτος, όπως η υδρόλυση ορού γάλακτος είναι ένα κλάσμα που πρέπει να καταναλώνεται αμέσως μετά το ξύπνημα ή αμέσως μετά την προπόνηση λόγω της γρήγορης απορροφητικότητας του. Και τα δύο κλάσματα, WPI και WPH συμπληρώνουν το ένα το άλλο, όπου ο χρόνος απορρόφησης και η υψηλότερη βιοδιαθεσιμότητα του ορού γάλακτος είναι βασικής σημασίας. Λόγω της ταχείας απορροφητικότητας του WPI και του αποτελέσματος, η απομόνωση ορού γάλακτος μπορεί να μετατραπεί στο σώμα σε γλυκογόνο που χάνεται κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης,

Συνιστώμενη χορήγηση: Χρησιμοποιήστε 1 ή 2 μερίδες ημερησίως, αναμίξτε 1 30 g με 300 ml νερό ή αποβουτυρωμένο γάλα πριν από την προπόνηση ή αμέσως μετά την προπόνηση.

Διατροφικές πληροφορίες:

Διατροφική αξία 100 γρ 30 γρ
Ενέργεια 1600 kJ / 377 kcal 478 kJ / 113 kcal
λίπη 2,8 γραμ 0,8 γρ
εκ των οποίων κορεσμένα 1,6 γραμ 0,5 γρ
υδατάνθρακες 3,0 γρ 0,9 γρ
εκ των οποίων σάκχαρα 2,9 γρ 0,9 γρ
πρωτεΐνη 85 γρ 25,5 γρ
Αλας 0,45 γραμ 0,14 g
Μονοένυδρη κρεατίνη 10000 mg 3000 mg
εκ των οποίων κρεατίνη 8400 mg 2520 mg
ταυρίνη 8400 mg 2520 mg
D-ασπαρτικό οξύ 3333 mg 1000 mg
Προφίλ αμινοξέων 667 mg 500 mg
L-λευκίνη 10,1 γραμ
L-ισολευκίνη 7,5 γρ
L-βαλίνη 6,4 γρ
Ασπαρτικό οξύ 1,4 γρ
L-γλουταμικό οξύ 19,5 γραμ
L-Σερίνη 4,9 γρ
Γλυκίνη 1,1 γρ
L-ιστιδίνη 1 γρ
L-αργινίνη 1,5 γρ
L-Θρεονίνη 7,3 γραμ
Λ-Αλανίνη 5 γρ
L-προλίνη 5,7 γρ
L-τυροσίνη 1.9
L-Μεθειονίνη 1,7 γρ
κυστίνη 2 γρ
L-φαινυλαλανίνη 2,4 γρ
L-Λυσίνη 9,3 γραμ
L-τρυπτοφάνη 1,3 γραμ101422
2019-06-12

Συγκεκριμένοι κωδικοί

ean13
5902610937934
Νέο προϊόν

Reviews (0)

Related products